Check-in Cards, het echte gesprek met jezelf

39,95

Check-in bij jezelf met 45 kaarten die je innerlijke wijsheid aanspreken

Check-in Cards reikt je de handvatten aan om het echte gesprek met jezelf te voeren. Door jezelf de juiste vragen te stellen, word je uitgenodigd om naar jezelf te luisteren en voeg je nieuwe dimensies toe aan je bewustzijn. Bespaar jezelf uren lezen, studeren en zoeken en laat de kaarten jouw gids zijn om dagelijks afgestemd in het leven te (blijven) staan.

Je innerlijke wijsheid aanspreken

Onze dagen zitten volgepland en het gros van de tijd gaan we op in de waan van de dag. We zijn eerder geneigd om te sturen op verwachtingen van onszelf of de buitenwereld, dan dat we navigeren op wat van binnenuit gevoeld, geleefd of geleerd wil worden.

Toch verlangen we naar een diepere connectie met onszelf en onze omgeving. Maar hoe kom je daar?

Check-in Cards bied je een concreet handvat om op een diepere laag naar jezelf te luisteren en je innerlijke wijsheid aan te spreken. Iets wat we doorgaans nooit echt geleerd hebben.

Wat leer je?

45 Check-in Cards leren je hoe je in elke situatie...

  • kunt groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling door je innerlijke wijsheid aan te spreken.
  • om kunt gaan met een rusteloze geest of lastige gevoelens.
  • vanuit een ruimer bewustzijn kunt kijken, ervaren en communiceren.
  • kunt vertrouwen op je binnenwereld, waardoor je in de buitenwereld stevig verankert kunt handelen.
  • minder meegesleept wordt door alle prikkels die er dagelijks op je af komen.

Ontdek meer

Alle Check-in Cards inspireren je om de meest waardevolle gesprekken te openen. Op de eerste plaats met jezelf, maar zeker ook met elkaar!

Diepgaande wijsheid Geen luchtige inspiratie, maar een inhoudelijk fundament voor iedereen die persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt.

Kern-georiënteerd Door het gebruik van de kaarten ga je voorbij aan de poespas, direct naar de kern van wat gezien, gevoeld of geleerd wil worden.

Concrete handvatten Een unieke flow van vragen bied je een concreet handvat om je binnenwereld beter te begrijpen. Je leidt jezelf naar de plek waar je eigen antwoorden te vinden zijn.

Een duurzame verschuiving Door regelmatig met de kaarten te werken zul je gaandeweg toegang vinden tot een bepaalde rust in jezelf. Je zult merken dat je steeds meer verruiming, helderheid en balans ervaart.

Echt een cadeau aan jezelf Alle Check-in Cards zijn een feestje zijn om in handen te hebben en verdienen een mooie plek in huis of op werk. Je wilt ze in het zicht houden!

Check-in Cards is allereerst een betekenisvol cadeau voor iedereen met interesse in persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast wordt de card deck ook veel ingezet tijdens:

Coach trajecten waarbij coaches de card deck gebruiken als leidraad van een traject of om een specifiek thema uit te diepen. De kaarten worden ook meegegeven als tussentijdse opdracht.

Workshops, intervisies & trainingen waarbij de kaarten worden ingezet als reflectie- en journal onderdeel.

Yogalessen & retraites waarbij docenten de check-ins verwerken in hun les/programma.

De Check-in Cards worden ook gebruikt door Stellen, vrienden en familieleden die op een andere laag het gesprek met elkaar willen voeren. Ieder kiest een kaart (voor zichzelf of voor elkaar;), waarbij de antwoorden met elkaar worden uitgewisseld.

Check-in Cards is ontwikkeld voor al die momenten dat je iets in jezelf tegenkomt, al dan niet getriggerd door een situatie van buitenaf. Natuurlijk kun je ook zonder aanleiding inchecken bij jezelf. Puur vanuit de behoefte aan afstemming, verstilling, inspiratie of bewustwording.

In lijn met jouw gevoel kies je heel gericht één van de 45 thema kaarten. Het verschil met intuïtief een kaart trekken, wat ook mooi kan werken, is dat je met het bewust selecteren van een kaart al een eerste stap zet om naar binnen te kijken…

Wanneer je een kaart pakt, kies je ervoor om echt iets aan te kijken in jezelf. Wij helpen je om op het juiste moment, de juiste vragen aan jezelf te stellen, waardoor je je eigen wijsheid aanspreekt en zelf tot je antwoorden komt.

Door met regelmaat in te checken bij jezelf, zul je meer invloed ervaren op je eigen gemoedstoestand, perspectief, communicatie en handelen. “Pro-active people carry their own weather with them”. Zo kun je dus ook een beetje kijken naar deze set kaarten.

Hieronder de belangrijkste stromingen en inspiratiebronnen op een rij:

Emotionele Intelligentie, Psychologie van het Lichaam, Positieve Psychologie, Mindfulness, Neurowetenschappen, NLP, Geweldloze Communicatie, ACT, Transactionele Analyse, Transformatieve Yoga, de Emotie Coach Methode.

Inspiratiebronnen: Eckhart Tolle, Brene Brown, Deepak Chopra, Jon Kabat-Zinn, Mooji, Penney Peirce, Dr. Joe Dispenza, Byron Katie, Alan Seale, Dr. Altazar Rossiter.

4,9
Gebaseerd op 37 beoordelingen
5 sterren
95
95%
4 sterren
5
5%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Anoniem
Beoordelaar
5/5

Eerste indruk zeker okŽ heb er nog niet mee gewerkt.

1 jaar geleden
Rudi Timmermans
Beoordelaar
5/5

Snelle levering netjes verpakt hand geschreven bedankje en twee gratis mooie kaarten.

1 jaar geleden
Rosalie
Beoordelaar
5/5
1 jaar geleden
Wandana H.
Beoordelaar
5/5

Ik heb ze nog maar net maar ik gebruik ze al meerdere keren op een dag. Ze helpen me grip te krijgen op mijn gedachten en emoties terug te keren in het hier en nu en ze helpen me ook vooruit. Ik ben heel blij met en dankbaar voor deze kaarten en ik raad ze een ieder aan.

1 jaar geleden
Laila
Beoordelaar
5/5

Wat een handige box met onderwerpen die je echt goed na laten denken. Het geeft je overzicht en helpt je om op verschillende manieren met een bepaald gevoel om te gaan! Ik ben heel dankbaar dat ik dit ben tegen gekomen.

1 jaar geleden
Johannes B.
Beoordelaar
5/5

Geweldig! Prachtig verwoord. Vragen raken je in je kern. Dit is waar het om gaat.

1 jaar geleden
4,9
Gebaseerd op 37 beoordelingen
5 sterren
95
95%
4 sterren
5
5%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Anoniem
Beoordelaar
5/5

Eerste indruk zeker okŽ heb er nog niet mee gewerkt.

1 jaar geleden
Rudi Timmermans
Beoordelaar
5/5

Snelle levering netjes verpakt hand geschreven bedankje en twee gratis mooie kaarten.

1 jaar geleden
Rosalie
Beoordelaar
5/5
1 jaar geleden

Andere suggesties…

Combi Sets

Het Ultieme Cadeau

115,00

Combi Sets

Best of both

82,00
14,95