Best of both

82,00

Meest gekozen!

Deze combi set Check-in Cards is the best of both. De kaarten reiken je de handvatten aan om het echte gesprek met jezelf én elkaar te voeren. De in totaal 95 thema’s brengen je in verbinding met je innerlijke wijsheid en voegen nieuwe dimensies toe aan je bewustzijn. Alle persoonlijke en werk gerelateerde thema’s zul je in de sets tegenkomen. En of je nu zelf incheckt of met een groep; laat de kaarten jouw/jullie gids zijn om afgestemd in het leven te (blijven) staan en verbonden te blijven met het grotere potentieel.

Waar kun je je allemaal op verheugen:

 • Check-in Cards, het echte gesprek met jezelf NED (€39,95)
 • Check-in @ Work, werken vanuit een ruimer bewustzijn NED (49,95)

Totaal €89,90.

Alleen via onze website NU 82,-

123 op voorraad

Hieronder vind je product specifieke informatie.

Het echte gesprek met jezelf

Over Check-in Cards

Inchecken bij jezelf is iets wat we nooit echt geleerd hebben. Het is een uitdaging om voorbij de oppervlakte van ons bestaan te kijken en onszelf de juiste vragen te stellen. Check-in Cards biedt hier de handvatten voor. Door in te checken spreek je je innerlijke wijsheid aan, voeg je nieuwe dimensies toe aan in je bewustzijn en navigeer je naar een diepere verbinding met jezelf.

In lijn met jouw gevoel kies je heel gericht één van de 45 thema kaarten. Door met regelmaat in te checken bij jezelf, zul je meer invloed ervaren op je eigen gemoedstoestand, perspectief, communicatie en handelen. “Pro-active people carry their own weather with them”. Zo kun je dus ook een beetje kijken naar deze set kaarten.

Het verschil met intuïtief een kaart trekken, wat ook mooi kan werken, is dat je met het bewust selecteren van een kaart al een eerste stap zet om naar binnen te kijken…

Elke check-in brengt je middels een unieke flow, steeds weer naar de directe ervaring in jezelf. Wanneer je een kaart pakt, kies je ervoor om echt iets aan te kijken in jezelf. Wij helpen je om op het juiste moment, de juiste vragen aan jezelf te stellen, waardoor je je eigen wijsheid aanspreekt en zelf tot je antwoorden komt.

Zolang je leeft zullen er altijd momenten zijn waarop je even uit evenwicht en balans raakt. Groei gaat nou eenmaal vaak gepaard met het verschuiven van je comfortzone, met het ervaren van ongemak, het oprekken van je mind en het aanspreken van bewustzijn. Check-in Cards is ontwikkeld voor al die momenten dat je iets in jezelf tegenkomt, al dan niet getriggerd door een situatie van buitenaf.

Natuurlijk kun je ook zonder aanleiding inchecken bij jezelf. Puur vanuit de behoefte aan afstemming, verstilling, inspiratie of bewustwording.

Check-in Cards is allereerst een betekenisvol cadeau (voor individueel gebruik), voor iedereen met interesse in persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast wordt de card deck ook veel ingezet tijdens:

 • Yogalessen & retraites waarbij docenten de check-ins verwerken in hun les/programma.
 • Coach trajecten waarbij coaches de card deck gebruiken als leidraad van een traject of om een specifiek thema uit te diepen. De kaarten worden ook meegegeven als tussentijdse opdracht.
 • Workshops, intervisies & trainingen waarbij de kaarten worden ingezet als reflectie- en journal onderdeel

De Check-in Cards worden ook gebruikt door Stellen, vrienden en familieleden die op een andere laag het gesprek met elkaar willen voeren. Ieder kiest een kaart (voor zichzelf of voor elkaar;), waarbij de antwoorden met elkaar worden uitgewisseld.

Hieronder de belangrijkste stromingen en inspiratiebronnen op een rij:

Emotionele Intelligentie, Psychologie van het Lichaam, Positieve Psychologie, Mindfulness, Neurowetenschappen, NLP, Geweldloze Communicatie, ACT, Transactionele Analyse, Transformatieve Yoga, de Emotie Coach Methode.

Inspiratiebronnen: Eckhart Tolle, Brene Brown, Deepak Chopra, Jon Kabat-Zinn, Mooji, Penney Pierce, Dr. Joe Dispenza, Byron Katie, Alan Seale, Dr. Altazar Rossiter.

Het echte gesprek op werk

Over Check-in @Work

De set is in de basis ontwikkeld voor iedereen die meer uit zijn of haar werk wil halen. De inhoud biedt inspiratie en begeleiding voor persoonlijke- en professionele groei. Daarnaast gebruiken coaches, trainers, leidinggevenden en hr-medewerkers de set als een leidraad in het kader van individuele, team- en organisatieontwikkeling.

De inhoud is uitermate geschikt om te gebruiken tijdens een-op-eengesprekken, dialoogsessies, teamdagen, intervisiemomenten, sharings en learning circles.

Je leert steeds weer te verbinden met het grotere potentieel door op een wezenlijke laag het gesprek aan te gaan met jezelf en elkaar.

Door…

 • De focus te verleggen van inhoud naar proces.
 • Je kwaliteit van aandacht te vergroten.
 • Je waarneming te verruimen.
 • De positie van observator aan te leren nemen.
 • Je transparantie te vergroten.
 • De potentie van de onderstroom te benutten.
 • Voorbij de laag van het ego, de intelligentie van het hart aan te spreken.

Directe effecten

 • Haalt de druk van de ketel.
 • Schept ruimte voor begrip en verbinding.
 • Speelt in op onderliggende behoeftes.
 • Zorgt voor nieuwe inzichten en initiatieven.
 • Creëert beweging; maakt losser wat vastzat.
 • Maakt bewuste en gedragen keuzes mogelijk.

Resultaat op langere termijn

 • Verdiepende verbindingen.
 • Meer eigenaarschap.
 • Vergroot draagvlak.
 • Meer bezieling.
 • Toegenomen veerkracht.

Veel gehoorde geluiden uit het werkveld:

 • ‘We spreken over elkaar in plaats van met elkaar.’
 • ‘Er is veel onrust in ons team.’
 • ‘Ik word geleefd, ik heb behoefte aan reflectie en bezinning.’
 • ‘Ik mis het gevoel van samen.’
 • ‘We maken onvoldoende gebruik van elkaars kwaliteiten en ervaring.’
 • ‘Ik zou lastige onderwerpen makkelijker bespreekbaar willen maken.’
 • ‘Het lukt ons in praktijk niet om voorbij de waan van de dag in gesprek te komen.’
 • ‘Ik zou graag willen dat mijn teamleden meer initiatief en verantwoordelijkheid nemen.’
 • ‘Er leeft zoveel in de onderstroom, maar ik krijg het niet naar boven.’
 • ‘De communicatie en samenwerking loopt niet lekker.’
 • ‘We willen als organisatie naar zelfsturende teams toewerken.’
 • ‘We willen de huidige (niet-helpende) teamdynamiek doorbreken, maar weten niet hoe.’

De set bestaat uit 40 werkgerelateerde themas, uitgesplitst in IK (individu) en WIJ (team) vragen. Bovenop de kaarten vind je een begeleidend boekje. In de binnenkant van de deksel tref je de inhoudsopgave. Je selecteert zelf of gezamenlijk een thema dat op dat moment het meest relevant is.

O.a: Alan Seale, Penney Peirce, Jitske Kramer, Lisa Miller, Robert Kegan, Giles Hutchings, Frederic Laloux, C. Otto Scharmer, Brené Brown, Marshall Rosenberg, Mooji, Eckhart Tolle, Vera Helleman etc. Meer inspiratie en boekentips zijn te vinden in het boekje die je er naast de kaarten bij krijgt.

Anderen over Check-in Cards

Julika Marijn

(schrijver voor Happinez magazine, spreker, acteur en trainer)

“De Check-in Cards kloppen. Ze zitten heel goed in elkaar en houden je een spiegel voor die waardevol is om in te kijken. Ze zien er daarbij prachtig vormgegeven uit. Over alles is echt goed nagedacht”

Tessa Harts

(Opleider Psychologie van het Lichaam)
“Ik onderzoek mijn ontroering met een prachtige kaart van Check-in Cards. Zo passend bij waar ik voor ga met het aanspreken van lichaamswijsheid. Het ‘naar binnen luisteren’ kun je zo mooi doen met de Check-in Cards. Een prachtig cadeau voor jezelf of aan iedereen die je na is.”

Jozee Aardenburg

“Ik ben altijd met mezelf in gesprek, maar niet zo zeer op een constructieve manier;) Echt inchecken bij mezelf vind ik lastig en confronterend. De Check-in Cards begeleiden mij op een hele concrete en gegronde manier. Misschien wel het allermooiste cadeau dat ik mezelf ooit hebt gegeven op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Lianne Sanders

(schrijver)

“45 belachelijk mooie kaarten met 45 thema’s voor als je even wilt inchecken bij jezelf. Ik ben sowieso gevoelig voor een mooi design. Maar dit geeft me ook nog eens wat ik vet fijn vind: momenten waarbij je weer even je eigen hart en kracht voelt. Ik zit gewoon continu met zo’n kaartje tot mezelf te komen en dat gun ik andere mensen ook!”

Jitske Kramer

(Internationaal keynote speaker & trainer van het jaar & auteur)
Een goede vraag maakt het verschil tussen een lauw gesprekje en een stevig kampvuur gesprek. Met deze prachtig vormgegeven kaarten kun je de mooiste gesprekken openen.

Jos Rovers

(Oprichter Het Eerste Huis)
Soms kunnen check-in rondjes wat verslappen in routine rondjes. Deze kaarten geven je een impuls om je gesprek te verdiepen en persoonlijk te maken.Sterke thema’s, rake vragen. En nog prachtig vormgegeven ook. Echt een product om te willen hebben of cadeau te geven.

Peter Gerritsen

(Directeur New Dawn, Schouten & Nelissen)
De Check-in Cards zijn een geweldige manier om ingesleten patronen te doorbreken. Ze brengen je direct in een ander bewustzijn, zodat je vanuit rust meer helderheid creëert voor je team. Van reactief reageren naar bewust creatief handelen. Daarnaast kun je ze ook heel goed inzetten voor hele praktische team issues én zijn ze ook nog eens bijzonder mooi vormgegeven. Als je je organisatie of team verder wilt brengen kan ik de Check-in Cards van harte aanbevelen!.

Nathalie Bougie

(Psycholoog, trainer & senior coach)
Een enorme aanrader voor echte en oprechte gesprekken. Zeer aansprekende thema’s en je kunt er zoveel kanten mee op! Afgelopen week koos elk teamlid  een eigen thema, waarna we in duo’s verder de verdieping hebben gezocht. Met heel bijzondere verbindingen en een verruimd perspectief tot gevolg.
Geen beoordelingen om te tonen

Andere suggesties…